Uusi blogi

Avasin uuden blogin - I created a new blog: Donnan avoimet ovet, koska tämä nykyinen on aikamoinen sekoitus yhtä sun toista. Pyrin pitämään uuden blogini valokuvakeskeisenä, ja tänne ikkunalle voin edelleen postailla muutakin.

KLIK!

KLIKKAA KUVIA SUUREMMIKSI!

tiistai 5. helmikuuta 2013

Talviuintipaikka Tuiran uimarannalla Oulussa


Olen kuvaillut Tuiran uimarannalla kuvareportaasia talviuinnista. Tässä kolme kuvaa sarjasta. Sarjassa on tietenkin myös kuvia itse uimareista, mutta niitä en täällä blogissani esittele, koska en ole siitä erikseen sopinut.

Nuo rantabongailut ovat todella rentouttavia. Zoomailen siellä kamera jalustalla tai ilman, ja joka kerta joku mukava ihminen pysähtyy juttelemaan. Tänään tapasin seurallisen koiranulkoiluttajan, herran, jonka kanssa pääsi puhumaan valokuvauksesta. Muitakin kuvaajia reitillä tapaa, ja aina muutama sana vaihdetaan.

Alotin kuvaamisen aika aurinkoisena päivänä ja sellaista säätä olen kyttäillyt viikkokaupalla, koska saman sarjan kuvien pitäisi olla otettuja suunnilleen samanlaisessa valossa. Tänään vihdoin pilvet väistyivät, joten pääsin jatkamaan projektiani. Tuo ranta on aika haastava paikka, koska vastavalo on melkein koko ajan haittaamassa. Nämä kuvat sain sivuvalossa, aurinko oli jo lännen puolella.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Esineitä

Esineitä
Rakastan esineitä, hullu, hullun lailla!

Kirja on jokapäiväinen ystäväni

Kirja on jokapäiväinen ystäväni
Kirjat tuovat iloa jokaiseen päivään. Usein ne ovat kauniita myös esineinä.

Elämä ilman kirjoja on kuin ikkunaton talo.