Uusi blogi

Avasin uuden blogin - I created a new blog: Donnan avoimet ovet, koska tämä nykyinen on aikamoinen sekoitus yhtä sun toista. Pyrin pitämään uuden blogini valokuvakeskeisenä, ja tänne ikkunalle voin edelleen postailla muutakin.

KLIK!

KLIKKAA KUVIA SUUREMMIKSI!

maanantai 2. marraskuuta 2009

Juhlakengillä kepeästi


Sain ystävättäreltäni lahjaksi hurmaavan paperista tehdyn kengän. Käykääpä taiteilijan sivustoilla katselemassa muitakin hänen upeita teoksiaan! Erityisesti kenkäfriikeille ja paperitaiteesta kiinnostuneille.
Myös täällä yksi sivu.

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia sinulla Donna, kaikki, ja tuo pikku enkeli marraskuun, miten ihmeessä se on lentänyt keskelle, kun minulla hyppää aina animaatiot sivuelementtiin, olis kiva tietää.:)
  Seijastiina.

  VastaaPoista
 2. Minulla on tallennusvaiheessa mahdollisuus valita kahdesta palstasta kumpi tahansa. Eikö sinullakin ole?

  VastaaPoista
 3. No ei sellaista ole vastaan tullut Donna. Voitko kertoa polun, mikä sinulla on, kun minä menen sieltä gadget kautta ja sillä lailla..Vai mihinkä sinä tallennat ensin kuvan?
  Minulla tämä on vasta opettelemista, kun ei aina ole aikaa, kun vähän kerrallaan. :)
  Kiitos Donna!

  VastaaPoista
 4. Tietenkin kopioin ensin kuvan koodin, jonka kanssa menen ulkoasunmuokkausvalikkoon. Otan alhaalta LEVEÄMMÄN palkin "lisää gadget", johon liitän kopioidun koodin. Se on siinä. Sitten siirrän kuvan oikealle kohdalle. Minulla on erikseen oikealla sivulla kapeampi "lisää gadget" -palkki, jolla saan gadgetin lisätyksi sinne. Saatkohan tästä mitään tolkkua?

  VastaaPoista
 5. Kokeilin tuota itse, ja onnistui, se vaan niinkuin raahataan siihen keskelle suomeksi sanottuna. Joo elikkä kyllä minä sen koodin oton tiesin jo. Hyvä juttu, taas opin uutta ja sinä Donna autoit paljon, kiitos!

  VastaaPoista

Esineitä

Esineitä
Rakastan esineitä, hullu, hullun lailla!

Kirja on jokapäiväinen ystäväni

Kirja on jokapäiväinen ystäväni
Kirjat tuovat iloa jokaiseen päivään. Usein ne ovat kauniita myös esineinä.

Elämä ilman kirjoja on kuin ikkunaton talo.