Uusi blogi

Avasin uuden blogin - I created a new blog: Donnan avoimet ovet, koska tämä nykyinen on aikamoinen sekoitus yhtä sun toista. Pyrin pitämään uuden blogini valokuvakeskeisenä, ja tänne ikkunalle voin edelleen postailla muutakin.

KLIK!

KLIKKAA KUVIA SUUREMMIKSI!

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Nutrilett-aloitus

Päätin aloittaa painonpudottamiseni Nutrilett-starttipaketilla, johon kuuluu viideksi päiväksi kevyttä murkinaa aamupaloista jälkiruokiin. Vettä pitäisi kuulemma juoda ainakin 1,5 l päivässä. Parasta koko paketissa on hyvänmakuinen välipalapatukka, kasvis- ja tomaattiliemet menettelevät, mutta juusto- ja tomaattipastat ovat karmeanmakuisia. On sellainen olo, että olen nauttimassa todella pahaa lääkettä, jota kuitenkin on pakko ottaa. Myös vaniljavanukas on kyseenalainen maultaan, mutta olen terästänyt sitä lisäämällä vähän limen mehua.

Eihän tässä mistää gourmet-aterioinnista ole kysymys, mutta ihmettelen vain, miten osa tuotteista on saatukin niin epämiellyttävänmakuisiksi. Vielä olisi huominen päivä tätä lystiä, mutta pastat jätän kyllä syömättä. Nuudelikeitto menettelee, kun ei kummemmin makustele. Nenästä kiinni ja nielaisu! Tämä oli ensikokemukseni ko. tuotteesta, ja jos sitä jatkossa käytän, niin valitsen yksittäisiä tuotteita: patukoita ja liemiä. Nesteet kyllä poistuvat, niin tiuhaa on pissatus. Kerronpa sitten ylihiomenna, montako sataa grammaa painoa putosi. Illalla taidan tekaista itselleni katkarapusalaatin.

1 kommentti:

  1. Painoa putosi viiden päivän aikana 2 kg, nestettä varmaan, mutta hyvä startti. Nyt jatkan jonkin aikaa osa-aikaisena nutraajana, yritän kallistua samalla karppauksen suuntaan.

    VastaaPoista

Esineitä

Esineitä
Rakastan esineitä, hullu, hullun lailla!

Kirja on jokapäiväinen ystäväni

Kirja on jokapäiväinen ystäväni
Kirjat tuovat iloa jokaiseen päivään. Usein ne ovat kauniita myös esineinä.

Elämä ilman kirjoja on kuin ikkunaton talo.